16 januari 2022

richting overstromingsgebied

 

Met een bomvolle auto naar Pepinster en Verviers

Mede dankzij giften van vrienden en collega's kon die van ons een vracht hulpgoederen samenstellen die ze vandaag in Pepinster en Verviers gaat bezorgen aan de meest hulpbehoeftigen. Via facebook heeft ze hiervan een adressenlijst kunnen samenstellen. Voor wie het moest vergeten zijn:  op 15 juli 2021 trad de Vesder buiten haar oever en richtte grote schade aan in onder andere de steden Verviers en Pepinster. Er was die nacht een uitzonderlijke extreme regenval. Zoveel maanden later is daar nog veel werk aan de winkel en de juiste hulp is er nog steeds welkom.

Met de informatie die ze vandaag bij de getroffenen vergaart, kan wat later in het jaar een tweede rit georganiseerd worden.



1 opmerking:

  1. De mensen terplekke waren er heel blij mee en er zijn afspraken gemaakt voor de volgende maanden...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.