8 februari 2020

ingeblikt


Eerder blogde ik dat ons laatste konijn een natuurlijke dood stierf. Vandaag brak ik de klinkervloer van het hok op evenals de betonnen borduren. De vrijgekomen ruimte werd met pluimhortensia's aangeplant, onder meer met 'Wim's Red', 'Phantom' en 'Mega Mindy'. Na de arbeid deden we een ronde door de tuin want er valt elke dag wel wat nieuws te zien. Zo verscheen hier de eerste aardhommel. De ene krokus na de andere werd bezocht.

De bovenstaande collage werd eveneens vandaag ingeblikt. De kerstrozen, toverhazelaars en sneeuwklokjes liet ik eens links liggen. Op de foto (linksboven met klok mee) zie je: Chaenomeles, bloemen van de gele kornoelje, bottels van een nieuwe roos (Rosa 'Bee Gold'), zaadverliezende zonnehoed, krokus en tenslotte de welriekende Lonicera fragrantissima.


4 opmerkingen:

  1. Bij ons ook de eerste hommel gespot! Het was heerlijk weer deze voormiddag/middag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tussen al dat kleurrijks de verdorde zonnehoed. Het is een bloem die ten alle tijden mooie plaatjes oplevert.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.