26 juli 2017

filmopnames volop te zien

De filmopnames waarover ik eerder berichtte maar niet veel mocht over zeggen, zijn intussen volop op TV en internet te 'bewonderen'. De makers, de voetbalpagina's van HLN, waren op zoek naar een gezin waar de dames echte voetbalfans zijn en de man helemaal niet. Het was net voor de James Bond-film Octopussy dat ik toevallig het filmpje zag. Dat was even schrikken. Bij het openen van de getoonde link komen de vrouw en een van de dochters serieus lang aan bod. Zelf mag ik ook één zin zeggen: "95% van alle matchen zijn naar mijn mening oervervelend". 't Was plezant om te doen en de reacties stromen hier binnen.

7 opmerkingen:

natuurlijk-rijk zei

en waar kunnen we dat filmpje juist vinden? Nu maak je ons wel heel benieuwd!!!

Woelmuizenier zei

Later met mijn rolstoel door jouw tuin gewield worden zou mij zeker een betere adrenalinestoot geven dan voetbal kijken.

Anoniem zei

Ondertussen al enkele keren een klein stukje gezien van dat filmpje, Jou heb ik daar nog niet in zien figureren

Ludo Rutten zei

Waar precies te zien? Dat is ook voor ons niet duidelijk maar 't is al op verschillende tv-zenders geweest, 't kan ook in de cinema's komen en staat zeker ook online. Mogelijks worden er nog andere filmpjes gemonteerd. Op de zenders van de Reyerslaan zou het niet komen.

Woelmuizenier zei

Kijk eens hier: http://www.hln.be/marketing/2017/HLN_ABO/20170717_Voetbal_wave01/html/voetbal_proef.html?otag=SxKjYK&utm_source=above&utm_medium=shorturl&utm_campaign=voetbal_proef
en vervolgens het videootje aanklikken

SuperMasj zei

Een glansrol voor Ludo

Zem zei

Ik heb het stukje video gezien: schitterend!