28 maart 2015

Welkom op ons ecotuin-weekend
11 opmerkingen:

 1. Aha, ben je wederom van de partij! Super, als onze agenda het toelaat, is de kans zeer groot dat we even langs komen fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ene jaar wel, het andere niet... zodat we zelf ook op pad kunnen trekken. Intussen toch al onze 4de deelname.

   Verwijderen
 2. ik zal vanuit Peru aan jullie denken! hebben een reis van 3 weken gepland! ☺ ☺ ☺
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kans is groot dat ik de tuin nog eens kom bekijken, er is toch weer heel wat veranderd in jouw tuin, denk ik dan. Ik vind de affiche dit jaar wel wat minder, eerlijk gezegd. Alsof die vrouw je met de riek uit haar tuin zet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is op 2 jaar tijd idd. wel veel veranderd, de voortuin werd flink onder handen genomen en ook de speelweide verandert stilaan in bostuin. Maat de meesten komen voor de gezelligheid.

   Verwijderen
  2. Die veranderde tuin dat is gewoon het alibi , Ludo. Natuurlijk is de gezelligheid en een leuke babbel met gelijkgezinden van veel groter belang. Wel jammer dat er nog geen info is op www.velt.nu, ik had graag de lijst van tuinen al eens doorgenomen, om eens een plannetje te maken van welke tuin ik ga bezoeken. Op een druiligere dag als vandaag zou dat perfect kunnen

   Verwijderen
  3. Morgen zou de lijst er op komen te staan, zo heb ik begrepen. Als ik ze vind in mijn mailbox, stuur ik ze alvast door.

   Verwijderen
 4. Info op Uit in Vlaanderen: http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/ecotuinen-weekend-velt-vzw/dd6c575c-d2ea-4cee-a08f-211982da67c7

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat genoteerd, als de rest van de familie me dat weekend vrij geeft, kom ik af :-) .

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.