Welkom op ons ecotuin-weekend
Reacties

Silvia zei…
Aha, ben je wederom van de partij! Super, als onze agenda het toelaat, is de kans zeer groot dat we even langs komen fietsen.
Anoniem zei…
ik zal vanuit Peru aan jullie denken! hebben een reis van 3 weken gepland! ☺ ☺ ☺
fijn weekend!
Muggenbeet zei…
Het ene jaar wel, het andere niet... zodat we zelf ook op pad kunnen trekken. Intussen toch al onze 4de deelname.
Anoniem zei…
De kans is groot dat ik de tuin nog eens kom bekijken, er is toch weer heel wat veranderd in jouw tuin, denk ik dan. Ik vind de affiche dit jaar wel wat minder, eerlijk gezegd. Alsof die vrouw je met de riek uit haar tuin zet.
Muggenbeet zei…
Er is op 2 jaar tijd idd. wel veel veranderd, de voortuin werd flink onder handen genomen en ook de speelweide verandert stilaan in bostuin. Maat de meesten komen voor de gezelligheid.
Muggenbeet zei…
altijd onderweg! :)
Muggenbeet zei…
Info op Uit in Vlaanderen: http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/ecotuinen-weekend-velt-vzw/dd6c575c-d2ea-4cee-a08f-211982da67c7
Anoniem zei…
Die veranderde tuin dat is gewoon het alibi , Ludo. Natuurlijk is de gezelligheid en een leuke babbel met gelijkgezinden van veel groter belang. Wel jammer dat er nog geen info is op www.velt.nu, ik had graag de lijst van tuinen al eens doorgenomen, om eens een plannetje te maken van welke tuin ik ga bezoeken. Op een druiligere dag als vandaag zou dat perfect kunnen
Muggenbeet zei…
Morgen zou de lijst er op komen te staan, zo heb ik begrepen. Als ik ze vind in mijn mailbox, stuur ik ze alvast door.
Anoniem zei…
Staat genoteerd, als de rest van de familie me dat weekend vrij geeft, kom ik af :-) .
Muggenbeet zei…
neem ze gerust mee.