16 september 2014

zonnehoed met opgerolde petalen


Rudbeckia subtomentosa 'Henry Eilers'



3 opmerkingen:

  1. 'Henri Eilers' is inderdaad een hele toffe. Ik heb die ook gehad, maar de plant bleek te onzent geen lang leven beschoren, zelfs niet nadat ik ze het jaar erop opnieuw had aangeplant. Tevergeefs.
    Hopelijk zijn jouw ervaringen gusntiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Menck: ik heb hem nog maar voor het 2de jaar en heeft dus slechts 1 zachte winter meegemaakt. Ik vrees er ook voor maar zou hem wel graag behouden, is toch een speciale blikvanger. Staat hier nabij ons avondterras in een ingegraven pot zonder bodem.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een van de planten waar ik lang aan getwijfeld heb om in de gele border op te nemen. Weet niet waarom hij het niet gehaald heeft, want 't is een schoonheid

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.