16 september 2014

ik vergeet het nog te vaak....


Reminder voor op mijn bureau
(vrij te kopiëren want het kan veel mensen helpen)




6 opmerkingen:

  1. Goed idee om dit te delen! Ik werk mezelf ook vaak in nesten door op te veel dingen 'ja' te zeggen, waardoor ik het niet allemaal zo goed kan doen als ik zelf zou willen. Bij deze zet ik dus een originele 'Muggenbeet' op mijn bureaublad. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja, 't is soms erg moeilijk om neen te zeggen!!! ik laat me erg vaak overtuigen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het daar ook moeilijk mee, Ludo, "Neen" zeggen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voilà, that's the spirit. Ik heb het er allang niet meer moeilijk mee om eens 'nee' te zeggen. Een mens dient te leren uit zijn verleden om een leuke toekomst voorop te stellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel lang geleden (toen ik nog spoorwegbediende was) heb ik eens heel duidelijk 'neen' gezegd tegen de toen slechte organisatie, d.m.v. een niet-stiptheidsactie. Met succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal waar ... nu nog toepassen! Succes op je werk!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.