16 januari 2010

Tips voor biodiversiteit

dit gratis boek geeft tips voor meer biodiversiteit

Kijk je graag naar de planten op straat of wandel je graag in de natuur (zonder van de wandelpaden af te wijken natuurlijk!) ? Eet je liefst seizoensgroenten en seizoensfruit? Geef je tijdens de winter elke dag de vogels te eten? Recycleer je na de feestdagen uw kerstboom en de kurken van flessen?

Zonder het te weten doe je al veel voor de biodiversiteit. Dagelijkse gebaren zoals deze, die vaak heel eenvoudig zijn, volstaan om de natuurlijke rijkdom te beschermen. Kleine acties zijn er in overvloed… Minstens één voor iedere dag!

Wil je ze ontdekken? Bestel dan snel het boek "366 tips voor de biodiversiteit". 366 leuke, creatieve of educatieve tips die u aanzetten om de biodiversiteit te ontdekken en u er steeds meer voor in te zetten.

Op de website biodiv 2010 kan je dit gratis boekje bestellen (pagina opent in nieuw venster).

4 opmerkingen:

 1. Ik geef je nog een extra tip.
  Ik kots voortaan rechtstreeks in de GFT container i.p.v. in de pot. Geweldig goed voor de biodiversiteit naar't schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @duvel: daar doe je mee wat je wil maar de pampers blijf je best in de gewone vuilzak steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb het boekje ondertussen ook besteld. Hopelijk gaat het me nog iets bijleren al vrees ik dat het nogal algemeen zal blijven en ik de meeste zaken al wel weet.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.