17 april 2009

vrouwen en eenden

De oudste dochter Loes verzamelt badeenden. Ongeveer tweehonderd heeft ze er ondertussen. Een klein deel ervan heeft ze op foto vastgelegd. Het is een kleurrijke beestenboel en ieder jaar komen er tientallen bij.

een deel van de verzameling op onze 'slaap'kamer

Die van ons blijft niet achter. Iets verzamelen doet ze bij mijn weten niet meer, wat valt er ook te verzamelen als je al zo'n lieve schat als ik in huis hebt? Deze week schoot ze evenwel in een (pseudo?-)creatieve bui. Nadat ze al geoefend had op Singstar-Abba, is ze sinds gisteren aan het zingen op playstation 2 Singstar-Queen. Ze blijkt heel wat van die teksten van buiten te kennen. Of ze een talent is, laat ik in het midden.

Ook de Grote Kunst is haar niet meer vreemd. Op een wat onderkomen waterplasje in de achtertuin creëerde ze deze week haar eerste 'Installatie'. 49 plastieken eendjes temidden de eendenkroos. Haar werk kan rekenen op een gedoogbeleid van mijnentwege maar moest er iemand er de kunst van inzien en een gul bod doen....

Die van ons haar eerste 'installatie met eenden'

4 opmerkingen:

 1. Dit is lachen.
  Een halve euro inkom en een haakje en de installatie betaalt zich binnen de maand terug door de buurkinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdorie! Die van ons is ook begonnen aan een eendenverzameling in de badkamer! De kindjes vinden het natuurlijk de max om ze allemaal mee in bad te nemen. Bibi mag ze dan na afloop één voor één afdrogen (en uitknijpen, want in sommige kan water in opgezogen worden)...
  Gelukkig is de verzameling nog niet zo ver gevorderd als bij u :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, dit is grappig omdat ik net achter een ontsnapte eend in mijn wei aanzat. Ttz, ik lokte hem met voeder door de poort. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.