9 april 2009

Shii, zekers een goed idee

Er zijn vrouwen die hun innerlijke rust hopen terug te vinden via Tai Chi, Zen, yoga, fitness, Djembé of Girl Geek Dinners... hopeloos natuurlijk! Net zoals de man op een verkeerd spoor werd gebracht door hem vrouwelijke kwaliteiten op te dringen is ook de vrouwelijke soort haar ware identiteit kwijtgeraakt door het negeren en verdringen van haar specifieke aanleg en talenten. De innerlijke gemoedsrust ligt nochtans zo voor het grijpen. Het is een kwestie van training van de juiste vaardigheden, met name deze waarmee je het huishouden terug recht kunt houden (geef toe, sommige vrouwen maken er een zootje van tegenwoordig!) en in het bijzonder je man eindelijk geeft waar hij recht op heeft: gladde benen en de truc met de lekstok.

M!LF heeft er een educatief filmpje over gemaakt. Niet voor niks al heel veel bekeken op Youtube. Moest de Shii écht op de markt komen, het zou begot nog goed komen met de vrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.