5 april 2009

champagne voor Diest Q

de eindrangschikking van dit speelseizoen

Vrijdagnacht kon het clubbestuur van Diest de champagne laten aanrukken. Diest Q, het papateam dat vorig jaar de schoenen aanbond, werd na een superspannend duel met Werchter kampioen. Dit betekent promotie naar 4de provinciale. Slechts bij één wedstrijd moesten we het onderspit delven, al de rest werd gewonnen. Dat is zonder twijfel een erg mooi resultaat.

Tijdens de heenronde kon onze ploeg rekenen op een ijzersterke Herman Mulkers die daarmee de basis legde voor onze uiteindelijke overwinning. Frank Maesen presteerde het ganse seizoen  heel sterk en Raf Postelmans werd week na week beter en beter (86% gewonnen!). Dankzij beide spelers kon ik als vierde man onafgestraft wat mindere matchen spelen maar zolang je meer wint dan verliest, blijft je bijdrage positief. 

Namens de kern wil ik zeker ook de 11 invallers (ziekte, vakantie, voetbalabonnementen, tactiek,...) bedanken. Zij leverden stuk voor stuk sterke prestaties af en zonder hen konden we de titel op onze buik schrijven.

3 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.