3 oktober 2007

tricolore solidariteitsagenda

Omdat ik vorig jaar grandioos te laat was voor mijn voorkeursmodel van de Solidariteitsagenda, was is er vandaag zeker op tijd bij. Ik moet een volledig weekoverzicht hebben anders loop ik verloren. Het doet goed om mijn vertrouwd model terug in handen te hebben. Maar hé, wat een lintje hebben ze er nu ingenaaid? De Belgische tricolere! Toevalligheid of heeft het te maken met red de solidariteit?

"Al meer dan 25 jaar geeft Solidariteitsfonds de solidariteitsagenda uit. Een handige agenda ten voordele van Oxfam Solidariteit. Een agenda mét inhoud: de solidariteitsadressenlijst met meer dan 1000 bewuste organisaties, de kalender van 'Wereldcultuurfestivals', religieuze feestdagen en de vermelding van de Unesco-dagen in het vijftalige calendarium. De Solidariteitsagenda is een agenda voor mensen met een brede kijk op de wereld. Mensen die een bijdrage willen leveren aan een betere maatschappij."

De Solidariteitsagenda is te koop in de Wereldwinkel en de betere boek- en papierhandel.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.