29 oktober 2007

metal-freak

Dat iemand het deed met een geit, een pony, een ezel, een hond, een opblaasbare pop ja zelfs met een echte vrouw, daarover heb ik wel eens iets gelezen. Maar in 't Belang van Limburg lees ik nu dat een zekere Robert Stewart voor de rechter moet verschijnen omdat hij seks heeft gehad met.... een fiets.

De Brit werd vorig jaar betrapt in een Schotse hotelkamer. Twee kamermeisjes van het hotel zagen daarop de 'wielertoerist' zijn fiets berijden. De meisjes waren geshockeerd door deze gebeurtenissen (of was het eerder jaloersheid?) en de politie werd op de hoogte gebracht.

De man is nu voor de rechter verschenen en heeft de feiten toegegeven. Beter een fiets dan een dier, zou ik zo zeggen maar -zeg nu zelf- als we alle vrouwen die hulpmiddelen gebruiken ook voor de rechtbank moeten slepen dan zou het Belang wel eens een extra editie mogen uitbrengen.

Iemand weet van welk fietsonderdeel precies gebruikgemaakt werd? De ketting, de rem, het achterlicht,... ? Zelf kan ik niet zo meteen een erogeen plekje bedenken.

1 opmerking:

  1. De fietsbel, of om het met de woorden van Al 'Ministry' Jourgensen te zeggen: there was only one thing that i could do, was ding a ding dang my dang a long ling long.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.