23 februari 2008

liever niet

Die van ons heeft ooit eens bloembollen bij Bakker besteld en daardoor krijgen we regelmatig geweldige aanbiedingen in de bus. Dit maal ontvangen wij bij onze (eventuele) bestelling uit de catalogus, vol met computergekleurde bloemen, een heuse "schitterende houten wensput".

Waw. En dat is nog niet alles. Als we binnen de 14 dagen bestellen wordt de put ook nog eens gevuld met anemonen. Volgens Bakker "een fantastische droomaanbieding". Ik ben niet onder de indruk van zoveel kitsch. Dus liever geen bestelling deze keer. Misschien als we ooit eens een open haard hebben. Het wensputje kan er lekker knetteren.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb desondanks besteld. Niet voor die houten put, nee. Die zal linea recta richting containerpark verdwijnen, vrees ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.