17 april 2009

superdog komt op

Antwerpen.

Op een persconferentie heeft Pukkie, een stratier die verder onbekend wil blijven, bekendgemaakt dat hij zal opkomen bij de komende verkiezingen voor het Vlaams parlement. 'Superdog' heet zijn partij en de lijstrekker kondigde meteen aan dat hij weldra nog heel wat bekende namen zal kunnen vrijgeven. De nieuwe partij gaat voor niet minder dan dertig procent van de stemmen. Als verkiezingssymbool koos Superdog voor een wals (uit de wegenbouwsector). Deze wals staat symbool voor het wegwerken van de vele ongelijkheden tussen mensen onderling en deze tussen mens en dier.

Superdog zal ten strijde trekken tegen "krapul in maatpakken, het niet dragen van een veiligheidshelm in de buurt van bulldozers, de diefstal door parlementairen die hun bek nooit opentrekken, de toevoeging van slachtafval in de voedselketen, de stigmatisering van honden als stoeppoepers en in het bijzonder tegen Philip Dewinter die altijd in mijn territorium komt zeiken", aldus Pukkie.

Superdog laat zich niet intimideren door een bulldozertje. 

(klik voor grotere foto)

1 opmerking:

Georgina zei

Hoe lang zal de lijstrekker deze lijst rekken? Ik heb anders nog wat katten, geiten, ganzen en eenden om de lijst te rekken. (Geen kippen want die zijn te dom en minderwaardig.)
Of een babe om stemmen te trekken: Hot Dog.
BTW, dank aan Pukkie om in de vergeten polders het VB-plakkaat dat het landschap ontsiert zwart te komen spuiten (of was het sch*ten?)