13 december 2021

taart aan de deur

 

De verjaardagstaart van Heleen en Sara

 We zitten hier in quarantaine maar ook met twee jarigen. Het obligaat feestje werd daarom beperkt tot de eigen gezinsleden en de lekkernijen van de bakker werden geannuleerd mede omdat de jarige (Heleen) er toch niet veel van proeft. We hebben er evenwel het beste van gemaakt met steppegras als hoofdgerecht. 

Rond de middag ging de deurbel. Geen koffiepads, melk of brood deze keer maar een indrukwekkende verjaardagstaart met aardbeienslagroom en macarons. Geleverd door de man van een nicht van die van ons, merci Dirk en Martine. Zij zitten normaliter mee aan de feesttafel en kwamen op het geweldige idee om de 'corona-sukkelaars' te verblijden met een taart-aan-de-deur. Er zijn nog mensen die aangeboden hebben om voor ons te gaan winkelen, dank daarvoor.

De verplichte quarantaine voor de besmetten duurt minstens tot zondag. De 4 andere gezinsleden hebben woensdag een PCR-test. Zelf voel ik me op dit moment nog behoorlijk gezond op wat moe├ź ogen en een schurende keel na. De helft van de taart is nog over, gezien de quarantainemaatregelen moeten we ze zelf opeten. Niet dat dit erg is.

 Update 12.18 uur: zelf ook positief. Tien dagen in isolatie.2 opmerkingen:

  1. Dat is estafette-corona bij jullie.
    De jarigen van harte gefeliciteerd en troost jij jezelf maar met taart - beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.