8 april 2021

ree


Tijdens een ochtendwandeling oog in oog staan met 4 reeën, het overkomt me niet elke dag. Meer zelfs, vandaag was het de eerste maal. Ze waren op hun qui-vive maar tegelijkertijd behoorlijk kloek. Eén van de reeën had me zeker gezien maar bleef met zijn kompanen toch in het lekkere gras staan. In de buurt werden heel wat bossen gedund waardoor veel schuilgelegenheid verdwenen is. De zeldzame dichte bosschages waar nog donkere hoekjes zijn en adelaarsvaren groeien, bieden de prachtige beesten een laatste veilige verblijfplaats.




5 opmerkingen:

  1. Mooie waarneming. Zo'n groot wild is altijd speciaal om tegen te komen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is hier jammer genoeg heel stil geworden...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik sukkel nog steeds met mentale problemen; de genezing vergt heel wat tijd. Het gaat gelukkig al wat beter, meestal toch.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.