28 juli 2018

wow

Dankzij de VRT (artikel Flip Feyten) weet ik dat er in Parijs een nieuw museum is geopend waar ik behoorlijk aan mijn trekken ga komen. L'Atelier des Lumières, 'het eerste digitale Museum voor Schone Kunsten' heet het museum. Momenteel loopt er een tentoonstelling over Klimt en een eeuw Weense schilderkunst. Wat me persoonlijk raakt, is dat Hundertwasser niet vergeten is. Ik heb het wel voor deze man en zijn werken lenen zich precies perfect voor de zaalvullende videoprojecties. Wow:


foto: AFP (VRT)5 opmerkingen:

 1. Ik ben in Parijs, nog een week of 2, en dit ga ik zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap, laat weten wat je er van vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was hééééééél tof! Ik ben blijven zitten voor nog een 2de ronde ;) .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende Hundertwasser trouwens niet en dat was een zeer aangename ontdekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Hundertwasserhaus in Wenen is een mustknown, van daaruit ben ik de rest ook beginnen te ontdekken. Blij dat de tip enorm is meegevallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.