21 juli 2018

veel succes


© Ludo Rutten

Vandaag vlogen de 2 jonge houtduifjes uit het nest. Lange tijd verbleven ze in een eenvoudig nest onder de dakgoot boven het terras. Het bouwsel werd extra beschermd door de weelderig groeiende wingerd en ampelopsis tegen de gevel. Veel jonge duifjes worden uit het nest geroofd maar deze 2 stellen het prima. Momenteel verblijven ze in een boom in de tuin. Hier worden ze verder grootgebracht door de ouders. Succes ermee en veel drinken!




1 opmerking:

  1. Ik heb er ook eentje in mijn vijgenboom in mijn piepklein stadstuintje! Ik zat enkele dagen geleden onder de boom en het kakte 2 keer na mekaar op mij, en dus ben ik maar een eindje verder gaan zitten ;) .

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.