12 april 2011

Topfunctie voor Bart De Wever

Laat mensen doen waar ze goed in zijn. Premier is duidelijk veel te hoog gegrepen voor Bart De Wever. Als hij al het nieuws haalt, is het omdat hij in staat blijkt te zijn een Latijnse spreuk van buiten te leren (in de Latijn-Griekse kenden we de gans Griekse grammatica van buiten) of omdat hij (ik verzin dit niet!) van frituur veranderd is. Maar over de problemen in de wereld die er echt toe doen, heb ik hem nog nooit iets horen vertellen.

Wat als.... we voor Bartje nu eens een jobke op maat creëren en hem pakweg culinair ambassadeur (divisie fritvetaangelegenheden) maken? We kunnen hem bvb. op handelsmissie sturen naar Japan (bij voorkeur ergens in de buurt van Fukushima) waar hij met al zijn talenten (boven en onder de gordel) zou kunnen uitpakken. Ik weet zeker dat ook de Japanese pers oog heeft voor zo'n onbenulligheden. Dus: Bartje blij, de NVA blij, 30% van de kiezers blij.

Bart toont het Belgisch topproduct maar beklemtoont dat het toch de Vlaamse mayonaise is die het hem doet.

P.S. Siegfried Bracke laat weten dat hij zijn onderlijfkes voortaan koopt in de Zeeman (persbericht onder embargo). Hij is morgen beschikbaar voor de pers vanaf 11.00 uur.


1 opmerking:

Kris Peeters zei

Pas maar op, want deze lieden kunnen het niet goed hebben dat ge het draakske met hen steekt. Voor ge het weet zijt ge een slechte Vlaming!