17 augustus 2009

nanoseconde onnozel

De telenetreclame waarin Evi Hanssen ongeveer een nanoseconde naakt is te zien, krijgt heel wat mediabelangstelling. Dé boodschap is dat wie digitale televisie kijkt, heel gemakkelijk kan terugspoelen en pauzeren en bijgevolg de naakte Evi beter kan bewonderen. Ocharme. Heb je ze daar al zien staan? Is dat bloot? Wie voor zoiets zich een digitaal abonnement laat aansmeren, is wel heel onnozel. Kijk maar eens.

het framepje met de 'naakte' Evi

Wie bedenkt trouwens zoiets, Evi Hanssen in haar blootje met een olifantenslurf tussen haar benen. Moet je daar niet een beetje ziek voor zijn? Dat blijkt inderdaad zo te zijn want intiem contact tussen Evi Hanssen en een olifant werd al eerder gesuggereerd. Op muggenbeet dan nog wel.

Evi en de olifant (maart 2005), ook toen al grote liefde.

6 opmerkingen:

 1. Dat kind zag meteen haar geduchte Humo-uitspraak van weleer bewaarheid worden: eindelijk 's een grote slurf tussen haar benen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die olifant zijn mening wordt weer eens niet gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @francky: hij vindt de Zeeuwse mosselen toch lekkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waarbij je mij weeral zo'n digitale frutsels hebt bespaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En niemand die het frame heeft van wat er net erna met de slurf gebeurt?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.