23 november 2008

Georgië op speedBzikebi in actie

Neem een 33-toeren LP van Arbeid Adelt, zet uw pickup in overdrive op 78-toeren, stoot tijdens het afspelen af en toe eens goed tegen de naald, maak er een tape van en speel deze vervolgens achterstevoren af en .... je hebt de winnaar van junior Eurosong 2008.

Bzikebi noemt het drietal en blijkbaar hebben deze drie Georgische hyperkenetische snottebellen de Europese kinderharten gestolen. Ongetwijfeld moeilijk om uit te voeren maar echt muzikaal vind ik het nummer niet. Ook onze kinderen vonden het niet echt geweldig.

Maar originaliteit en positief 'uit de toon vallen' blijven blijkbaar een succesvol recept voor Europese liedjeswedstrijden. Of ben je Lordi al vergeten? Jammer voor België en in het bijzonder voor Walter Verdin dat deze ballon ten tijde van Pas de Deux nog niet opging.Rendez-vous, tijdens de preselectie van het grote-mensen-festival in 1983. De blazers blijf ik erg goed vinden. Net als de danspasjes. Let op het lauwe applaus :)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb goed moeten lachen. Die zoemende kleintjes waren mega cute.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Mijn urine, stinkt zoals die van (g)een ander... ik ben een bejaarde, bejaarde, bejaarde..."

    Arbeid Adelt dus op 78 toeren? Hmm?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.