17 juni 2007

Politie rukt uit voor "ontvoering"

In Nederland is de politie met man en macht uitgerukt na een melding van een ontvoering. Een getuige zag op een carpoolparking in Vinkeveen een vrouw een man vastbinden. Ze plakte zijn ogen dicht met tape en stopte hem - zonder broek - in de koffer van haar wagen. Een andere auto met nog een rol tape bleef achter, schrijft de Telegraaf.

De getuige verwittigde de politie, die agenten optrommelde om uit te kijken naar de weggereden auto. De politie zette verder de omgeving van de carpoolstrook af voor uitgebreid sporenonderzoek.De eigenaar van de auto werd uiteindelijk getraceerd in Amsterdam, waar agenten van de betrokkenen vernamen dat het om een erotisch spel ging. Het kinky koppeltje mag alvast een gepeperde rekening verwachten voor de gemaakte kosten van de politie. (hln)

Hallo, dat verhaal komt me heel bekend voor !!! Ik wist het: muggenbeet is een inspiratiebron voor al wie een vijsje los heeft. Ik kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Hollander die het wil uitproberen. Nu de notenkraker nog uit de schuif halen maat !

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.