16 juni 2007

little clouds


Nu Eva niet zo vaak meer op ons radiootje te horen is, fungeert "little clouds" van Delavega als opkikker van dienst. Little clouds is ook zo'n prachtig liedje dat je van de eerste keer raakt en blijft nazinderen in je hoofd. Elke Bruyneels stem zal ongetwijfeld nog vele muziekliefhebbers bekoren. Ken je het liedje nog niet? Op hun myspace kan je het gratis en voor niks tot u laten komen. Op dailymotion ook nog een videootje (Surely met Elke) evenals op youtube (Surely met Lize). Bij zoveel moois kon ik niet anders dan een berichtje achterlaten in het guestbook (klik op foto).

  4 opmerkingen:

  1. Inderdaad, een prachtig nummer. Ben ze zaterdag gaan zien en beluisteren in Petrol. Ze heeft een geweldige stem maar ze mag op het podium een tikkeltje meer power geven (meer zelfzekerheid) maar dat gaat nog wel komen ;-)

   BeantwoordenVerwijderen
  2. @verca: dat denk ik ook (van dat komen).

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het boek beter.

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Heeft er iemand de tekst ?

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.