1 maart 2006

H5N1

We hebben thuis een hond en vier katten. Zo'n tien van onze katten werden voor ons huis op straat platgereden. Ik heb ze persoonlijk met een schop van straat geschraapt en stuk voor stuk begraven in de voortuin. Sinds onze straat 's nachts met nieuwe lampen verlicht wordt, is hij een dodenweg voor onze miniroofdieren.

Heb jij hierover op het Nieuws een reportage gezien?

Nochtans was gisteren één dode kat het hoofditem op het VRT-journaal. De kat was besmet met het H5N1-virus. Vermoedelijk wat tevoren lekker zitten smullen van een gevleugeld kadaver. Maar nu de geest gegeven... en zowaar wereldnieuws. En blijkbaar ook belangrijker nieuws dan ... (uit te kiezen: aanslagen, hongersnoden en andere afgezaagde thema's).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.