22 mei 2024

Even paniek

 Even paniek hier, maar het is intussen 'opgelost'. We hadden een zeer oude blauwe (roze) regen die via een houten verankering, een antennepyloon en een stevige kabel over ons terras aan de zwemvijver groeide. Eergisteren morgen lag heel de constructie met plant en al IN de vijver.

Oud beeld met achter de vijver de roze regen

Er zat niet anders op dan alles af te breken en de zone van nul af aan her in te richten. Zojuist zijn de werken afgerond, anderhalve week voor de open tuin. Oef. Een pindakaasboom wordt nu omgeven door Acanthus, Salvia "Mainacht", 1 Lavandula dendata en een nieuwe pot met oranje Oenothera versicolor. Dit is zowat het beeld, het jongste stuk van de tuin.

Wel heel serieus wennen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.