15 april 2023

Open tuin 2023

Tijdens het eerste weekend van juni zetten de Vlaamse en Nederlandse ecotuinen hun poorten weer open: wij doen ook mee. Zowel zaterdag als zondag ben je welkom in onze siertuin. Zoals gebruikelijk staan de dames van het huis in voor de catering. Welkom dus in Tessenderlo. Tuin- en plantenliefhebbers komen hier ongetwijfeld aan hun trekken. Je kan hier vrij rondlopen, op je eigen tempo. Zitten, slapen en wegdromen mogen ook. Vragen staat vrij. Tot dan: 3 en 4 juni 2023 (van 10 tot 18.00 uur, zo ongeveer).
2 opmerkingen:

  1. Jullie tuin zou ik ook wel eens graag zien. Maar het zal voor een andere keer zijn. Want we doen dit jaar zelf mee met de Ecotuindagen. Veel succes! Enne we duimen voor prachtig weer he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In feite is de tuin altijd open voor kennissen, vrienden en familie. Toch zolang er geen vreselijke droogte of hittegolf zich aandient. Dus, altijd welkom.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.