22 december 2020

beest in beuk

Men zegt van uilen dat ze zich zo in een boom kunnen laten opgaan, dat je ze haast niet meer opmerkt. Tijdens een wandeling in Asdonk-Dassenaerde vonden we een gorilla die dat kneepje ook onder de knie heeft.


 Niet in een oude beuk maar op ons terras blijft een ander beest, de eekhoorn, ons regelmatig vermaken. Toen we restanten van een brood op de grond gooiden, was hij er als de kippen bij. Koddig was hoe hij het brood in zijn geklauwde poten nam en zichtbaar genietend begon op te eten.2 opmerkingen:

 1. De boom doet me denken aan de samengesmolten wezens uit "a dark Cristal".
  En hoe schattig is dat eekhoorntje zeg! Ik zou bijna willen dat er ook in mijn tuintje eentje komt smullen, ware het niet dat die dan de straat met oversteken vanuit het park en dat lijkt me niet zo veilig.
  Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die boom wil ik in schemerdonker liever niet tegenkomen ;-)
  Fijne Kerst en een voorspoedig en vooral gezond 2021!
  Hartelijke groeten van Zem.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.