31 augustus 2016

brokken geschiedenis


Een tijd geleden brak er op het werk een brand uit. Op het eerste zicht niet zo erg, ware het niet dat de dakbedekking uitgevoerd was met schaliën van Eternit. Hierdoor is wat asbest vrijgekomen waardoor er besloten werd om de oude werkhuizen te slopen en zo snel mogelijk te vervangen door een modern complex. De sloopwerken naderen het einde, tijd dus om deze brok geschiedenis vast te leggen. Daarom ben ik deze morgen wat vroeger gaan werken en heb ik bij aankomst meteen enkele foto's gemaakt van hetgeen nog rest. Beelden die me doen denken aan de ramp van Tessenderlo al vielen er bij ons gelukkig geen slachtoffers.




5 opmerkingen:

  1. Een kleine brand met desalniettemin grote gevolgen. Weer iets om aan de hersenmap 'Nostalgie' toe te voegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In korte broek met een kettingzaag (beeld 5) werken is ook niet zonder risiko.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als er asbest is vrijgekomen lijkt het mij dat er toch beschermende kleding gedragen moet worden bij het afbreken van het gebouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dezelfde opmerking als woelmuizenier, die manier van werken, en zonder valbescherming, lijkt me niet direct OK

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.