28 februari 2016

trouwfoto (2)


Een goed voorbeeld van mijn 'stijl',
je moet er voor zijn :)


3 opmerkingen:

  1. Hoi Muggenbeet! Wat heb je een prachtig blog. Heb er net es overheen gewandeld ... prachtige foto's overal, van vogels, en ook die van de bloemen en heesters zijn schitterend. Ik begrijp dat je fotograaf bent? En ook veel van vogels weet? Wij hebben soms een goudvinkpaartje in de tuin en ik wil ze graag in de tuin houden. Heb je daar toevallig een tip voor? Groetjes van Clarien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel het soort trouwfoto's dat ik kan pruimen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Clarien: in Nederland zijn ze blijkbaar minder zeldzaam dan bij ons. Het feit dat je ze al hebt in je tuin wijst er op dat ze er hun gading vinden. Zoals andere vinken houden ze van gemengd bos (den/spar/loofbos) waarin ook zaden aanwezig zijn. Het is een schuwe vogel maar als er gevoederd worden komen ze er wel op af. Met de aanplant van gemengde, besdragende heesters en enkele dennen/sparren hebben ze 't zeker naar hun zin.Geniet er maar van.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.