11 oktober 2015

Dag van de Architectuur


De Dag van de Architectuur bracht ons deze zonnige zondag naar het Technisch Instituut Sint-Paulus te Mol. Echt toevallig is dit niet, want naast dat ik er werk, heb ik de vordering van dit splinternieuwe schoolgebouw ook van in het prille begin kunnen volgen. Via een Open Oproep-procedure werd de architectuuropdracht toegekend aan TEEMA architecten. De nieuwe vleugel kreeg intern de naam 'S-blok' waarbij de S staat voor STEM. Kostprijs: ca. 2 500 000,00 EUR. 

Ons bezoek in 20 vierkante foto's:


Elke schooldag begin ik in de vroege uurtjes aan Poort 3. Van daaruit heb ik momenteel volgend zicht (en zo heb je tegelijk ook een globaler beeld van onze schooluitbreiding):


4 opmerkingen:

  1. Prachtig modern gebouw, moet een plezier zijn om daar les te mogen geven. Grote ramen, vrolijke kleurtjes,.... En toch hier en daar een sobere toets, kwestie om niet aan overdaad te doen.
    Fijne zondag nog Ludo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kleuren als accent vind ik best wel oké. Voor het overige prefereer ik 'cleane' ruimtes; lichte kleuren zijn zeg maar helemaal mijn ding, met bovendien een voorkeur voor wit.
    Wel een strak en mooi gebouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit best mooi. De kleuren zijn geen probleem door de strakke architectuur

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een voorrecht voor je om in zo'n mooi gebouw te mogen werken. Vrolijk makende omgeving!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.