23 mei 2015

gewoon een sfeerbeeld


Aan de rand van de zwemvijver groeit er Darmera peltata, witte en blauwe Siberische lis, vrouwenmantel, knikkend nagelkruid en Clematis montana. Het loof van zwanenbloem staat er ook gezond bij maar bloemen zie ik jammer genoeg nog niet. Maar ook zonder deze roze schermbloemen vind ik de hoek wel geslaagd maar mét... zou toch nog beter zijn. Tegenwoordig houd ik wel van hier en daar een spatje roos en rood. 



5 opmerkingen:

  1. Prachtig.....lijkt bijna exact op onze beplanting die wij bij de vijver hadden...maar dat hebben we dit voorjaar allemaal weg gedaan...kan nu dus genieten bij jou ....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. weggedaan Marian? Heb je 't door iets anders vevangen dan?

      Verwijderen
  2. Prachtig, vandaag ontdekte ik een gat in mijn vijverfolie, en ik me maar afvragen waarom het water niet hoger kwam te staan, grrrr!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja, dat is kl...., hopelijk krijg je 't goed gerepareerd.

      Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.