30 mei 2015

de toer vooraf

Zonet heb ik de toer die de bezoekers van het opentuinenweekend kunnen doen, zelf ook eens afgewandeld. Ik denk dat we er klaar voor zijn. De overhangende takken werden weggesnoeid en verhakseld. De ros geworden stinkende gouwes gooide ik op de composthoop en de treurende Neillia heb ik van de droogte bevrijd en een betere plek gegeven. Als de klimrozen deze week nu nog zouden willen openkomen, ben ik een tevreden man. Zonder eigenlijk ook.


achtertuin vlakbij de woning (een uur geleden)



8 opmerkingen:

  1. Ik zou ook een tevreden man zijn wanneer ik op zo'n tuin uit zou kijken. Ik ben zonder tegenspoed volgende week van de partij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij moeten passen, op weekend met de neven en nichten, had graag nog eens afgekomen. Ik duim alvast voor mooi weer en een grote opkomst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een paradijs. Ik ga het bij wat stadstuinen uit de buurt houden, maar ik wens je een leuke dag volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk gevoel, wanneer je merkt dat het goed zit. Laat de bezoekers nu maar komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat ziet er toch zoooo schoon uit hé ! Ja, ik zou ook een tevreden mens zijn met zo'n tuin ! Dat heb je goed gedaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoop dat ik zaterdag zeker tot in Tessenderlo geraak!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.