10 november 2008

Wat is dat toch met De Morgen?

101 abonnees heeft De Morgen in het dorp waar ik woon en alweer 101 ontevreden klanten vandaag. Voor de zoveelste keer geen krant in de brievenbus. Gebeld met de Post: geen DM's toegekomen. Gebeld naar De Morgen: minuuuuutenlang muziekjes, geen menselijke stem. Dan maar gemaild. Puf.

Essentieel toch voor een "kwaliteitskrant": zorg dat je abonnees je krant ontvangen! Wat ben je met goede redacteurs, goede opmakers en goede drukkers als het eindproduct niet gezien en gelezen kan worden? Nada. Malcontentie.

Iedereen laat wel eens een steekje vallen maar wat de voorbije maanden met De Morgen aan de hand is, is er serieus over. En ik ben het niet alleen die hierover aan het zeuren is. Op het voorbije wereldwinkelfeest bleek dat het een algemene klacht was en dat er al dorpsgenoten daarom hun abonnement hadden opgezegd.

Werk aan de winkel dus. Als je elke dag verscheide pagina's gevuld krijgt met de Amerikaanse verkiezingen dan moet een krant bezorgen in Tessenderlo toch ook wel lukken, denk ik zo.

3 opmerkingen:

Mikaël zei

Hier ook al de tweede week op rij geen DM weekendkrant in de bus. Wel een papiertje van de Post dat de krant niet op tijd geleverd kon worden ...

Duvel zei

Als je vraagt of ze de krant van gisteren, morgen willen posten heb je altijd een krant. Ze doen dat graag, helpen waar ze maar kunnen.
Voilà weer een probleem opgelost.
Geef toe, het maakt toch niet veel uit of je nu morgen of overmorgen zou weten wie de verkiezingen in Amerika heeft gewonnen. Trouwens ik denk dat Obama zal winnen.

de zeggenschap zei

De naam van deze krant zegt toch zelf wanneer ze komt: morgen dus.