23 april 2022

ecotuinenweekend 2022

 

Tijdens het pinksterweekend (4, 5 en 6 juni) stellen Kristien en ik onze ecologische siertuin terug open voor al wie geïnteresseerd is. We doen dit in het kader van de VELT-ecotuindagen. De inkom is gratis, dat spreekt voor zich. Het tuinpoortje staat open van 10.00 uur tot (minstens) 18.00 uur.

Wij wonen nog steeds op de Schoterweg 158 in Tessenderlo. Onze eerste deelname dateert reeds van 2010. Intussen is er veel veranderd maar dat kan je het best ter plekke komen bekijken. Je bent zeker welkom. De VELT-website mét alle deelnemende tuinen is in opbouw, je hoort er nog van.4 opmerkingen:

 1. ik kijk helemaal uit naar de tuindagen. Heel wat jaren geleden bezochten we toen jouw tuin en we waren zo verkocht van de zwemvijver dat we er meteen zelf één zijn gaan leggen na veel studiewerk. Jammer genoeg zijn we door omstandigheden verhuisd en een nieuwe zwemvijver is er niet meer van gekomen. Vandaag enkel een vijvertje maar wel met veel leven. Kiezen is verliezen dus of het binnenkort jouw kant gaat uitgaan weet ik nog niet. Maar zo'n groene tuin is helemaal mijn ding (zelf komt er hier ook heel het jaar wat bij en bij in de tuin). Jouw ontvangst is super; waarvoor nog steeds veel dank. vriendelijke groet, anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Anita, ik herinner me jullie bezoek nog goed. Grts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De VELT-website is klaar. https://velt.nu/ecotuindagen of klik op de paarse afbeelding van de ecotuindagen links.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je veel succes, ik had al gezien dat je opnieuw van de partij was. Ik doe ook weer mee...

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.