28 februari 2018

4/18


© Ludo Rutten
Een week na de sijzen zijn ook de kepen gearriveerd.


4 opmerkingen:

  1. 'T is hier vogelgewijs ook enorm druk. Mijn Madame stuurde me op een gegeven moment een berichtje; "er zitten hier wel honderden vogels" of het er echt zo veel zijn durf ik niet zeggen maar het is wel echt druk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had hier héél veel vogelkens (telde 90 vinken + groenlingen), maar een keep heb ik hier de voorbije weken niet gezien.
    Ik heb wel bijna 100 kg eten aan de vogel gebracht dit jaar/...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 100 kg is een massa, hier 3 zakken van 10 kg (vivara) en op 't eind wat in tuincentrum bijgekocht maar duidelijk van mindere kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 6 zakken van Vivara. Daarna twee zakken van bij Aveve en Horta, daarna nog eens twee zakken van 20 kg gaan halen maar die zijn nog maar half leeg.
    Ik ben n u gestopt met voederen, ik leg dat binnenkort uit op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.