27 november 2005

een scheet in een fles.

Even belangrijk als een scheet in een fles: ik begin er terug aan. Ik heb ondertussen op mijn nieuw werk mijne draai gevonden zodat ik terug goesting en tijd heb om mijn Muggenbeet te reanimeren.

Gisterenavond ben ik op een drafje al mijn favoriete blogs gaan opzoeken om te loeren hoe het met hen gesteld is. Prima zo te zien. Al is de frequentie van de bijdragen bij enkelen op een laag pitje teruggevallen. Wellicht ook uit het besef dat bloggen zowat even zinloos is als trachten je leven te verlengen met joggen en Yakult in je darmen te kieperen.

Veel 'soeps' moet je ook nu niet van mij verwachten. Niet voor niets draag ik de titel "Vlaanderens meest overbodige blogger". Maar goed, eens langskomen doet ook geen zeer en als dank kom ik ook jouw gelul eens lezen.

Wat wél nieuw zal zijn bij Muggenbeet, is 'nieuws uit Mol'. Omdat ik er voor mijn werk zowat 40 uren per week vertoef, kan het niet anders dan dat af en toe wat opvallende gebeurtenissen uit de Kempen in deze blog binnensijpelen. Maar verwacht ook niet te veel. Over stoeipartijen met dekselse Dexters of Van Elsen zal ik niet kunnen berichten. Daarvoor zijn de vrije momenten op mijn werk te schaars. En volgens mijn collega's kennen ze er ook niet veel van. Wat ik alleen maar kan beamen.

8 opmerkingen:

Zeveraar zei

Ha! Welkom terug Ludo! Ben ik de
eerste? ;) (toch handig zo'n feed)

Een goeie zaak die come-back van jou, want de blogosfeer heeft meer dan ooit nood aan zichzelf relativerende bloggers die het allemaal niet té serieus nemen, en die nog iets zinnigs en origineels posten. (ongeacht of we het daar nu mee eens zijn of niet)

lievekeh zei

Fijn je terug te zien Ludo! Heb je kijk op de actualiteit gemist.

Michael zei

Welkom terug.

Goya zei

Blij dat ik nog af en toe ter controle op je link klikte :-)

Ik zal maar bij mijn tijd blijven en je feed eens toevoegen...

Welkom dus.

[muggenbeet] zei

Bedankt voor jullie verwelkoming.

Tijd zei

Een mug die in deze terug actief wordt. Sterk! En welkom terug. ;-)

Stijnzz zei

Welkom terug! :)

verca zei

Ha fantastisch, heb je creatief-inventief brein gemist...let it roll! :-)