14 juni 2006

satriani in topvorm



Terwijl jeugdig popdeuntjesminded Vlaanderen massaal naar de
Heizel trok om Robbie Williams aan het werk te zien, trotseerden we gisteren de daardoor ontstane file op de A2 om Joe Satriani in de Ancienne Belgique de pannen van het dak te horen spelen.

Geen natte broekjes en kalverliefdes in de AB maar op en top wereldklasse gitaarrock. Satriani was erg in zijn nopjes en soleerde dat het een lieve lust was. Hij speelde zowel nummers uit zijn nieuwe cd 'super colossal' als het beste werk uit zijn vroeger werk zoals 'flying in a blue dream' -waarmee hij de show aanving-, 'always with me always with you' -dat hij voorzag van een fel gesmaakte outro- en satch boogie.

Niettegenstaande ik sukkelde met iets wat gelijkt op een beginnende longontsteking heb ik toch weeral een gesmaakte muziekavond achter de rug. Na het concert, bij de zoektocht naar de auto, viel het me op hoe levendig Brussel city wel was. De terrasjes goed vol, Braziliaanse atmosfeer, ... hmmm. 't Wordt tijd dat ik Brussel eens wat beter leer kennen.

1 opmerking:

  1. Ja, ik verschiet ook als ik die prijzen van tegenwoordig bekijk. Waar is de tijd waar ik maar 300 frankskes moest betalen?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.