11 april 2019

het fluwijn

waarschuwingslicht milieuverontreiniging bleef branden, openen van motorkap bracht duidelijkheid

Ik heb het beest niet gezien maar alles wijst erop dat een steenmarter heeft geknabbeld aan een kabel van onze auto. Ook de bekleding van de motorkap heeft vraatsporen. We maken er geen drama van maar zonder (kleine) omnium zullen we de kosten wel zelf moeten ophoesten. De man van de verzekering wist me te vertellen dat dergelijke schade tegenwoordig vaak voorkomt, zelfs meer dan één keer bij dezelfde wagen.

De overheid en milieuverenigingen hebben een speciale website opgericht omtrent steenmarters en hun verblijf in huizen en auto's. De beste oplossing blijft de wagen in de garage parkeren maar - zoals op zovele plekken zeker - is er in onze garage geen plek meer voor de auto. Marterbestendige kabelgoten kunnen ook.

In tegenstelling tot de 5-dradige kabel, blijft de liefde voor de dieren intact. Wordt vervolgd.

1 opmerking:

  1. Hier heb ik ze ook wel eens zien rondlopen, nog geen schade gehad. Mooie beesten

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.