25 maart 2017

van voor en van achter


Tussen het herstellen van het ecoduct door, ben ik even met de kodak in de voortuin en achtertuin rondgewandeld. De solitaire bijen en de vlinders zijn erg in hun nopjes met de lentezon. De zwartkop liet zich even horen terwijl de tjiftjaf aanhoudend zijn twee-lettergrepig-liedje keelt. 

Op de fotocollage: de gehakkelde aurelia, de blauwe Anemone blanda, de rosse metselbij (vermoed ik), de witte Magnolia stellata, een citroenvlinder die nectar drinkt van de kleine maagdenpalm, met stuifmeel beladen bij op perzikbloesem, een bruine kikker, een zweefvlieg op dotterbloem en een van de vele dagpauwogen die thans rondfladderen.


4 opmerkingen:

  1. Leuke collage. Ook hier gonst het van 't leven, en is 't leuk vertoeven in de tuin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat de lente volop in het land is, zeg ik u. Wie met zo'n dagen binnen vertoeft, mist veel.
    Sfeervolle foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijmakende foto's.
    Hier in het noorden is het nog niet zo ver, maar wie weet, met het mooie weer dat komen gaat, zien we dagelijks meer moois!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi geheel. Wat een weertje, alles komt tot leven.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.