3 augustus 2016

tuinieren met respect


Enkele weken geleden registreerde ik onze tuin op de campagnewebsite www.2020pesticidevrij.nu. Onze 31 are of 3100 m² maakt zo deel uit van de "grootste pesticidevrije tuin van Europa" die vandaag toch al zo'n 1474 voetbalvelden groot is (zie printscreen onder). Onder al de registreerders werden 500 tuiniers beloond met een gloednieuw tuinbordje. Zonet stak de postbode dit knap bordje in onze brievenbus, waarvoor dank VELT. We zullen een opvallende plek in de tuin zoeken om het op te hangen. Vergif is nergens goed voor, hoe sneller het van de winkelrekken verdwijnt, hoe beter!

(Het bordje is ook te koop in de VELT-winkel.)




4 opmerkingen:

  1. mijn kleine stadstuintjes staan er ook tussen! Alle beetjes helpen hé ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan hebben wij dezelfde tuin :D
    Ik heb het bordje enkele maanden geleden aangekocht via gift voor de campagne, maar moet het nog ophangen. Welcome, Ludo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei - ik vergat me te registreren. Nog snel doen nu ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Juist! Ook al is het soms k*t als de slakken en rupsen alles opeten :)
    Hoort bij het leven hé....

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.