2 maart 2016

nieuwe Google-sattelietbeelden

Gisteren, omstreeks het middagnoen, werden de Google-sattelietbeelden van onze gemeente eindelijk eens vernieuwd. Dat werd tijd want de vorige foto's waren hopeloos verouderd. De street-view beelden, die zijn niet veranderd. Mijn oude auto van zo'n 5 jaar geleden staat nog steeds voor de garagepoort. Alhoewel de beelden weer verre van fijn gedetailleerd zijn, zie ik toch dat de foto redelijk vers moet zijn maar in ieder geval nog van voor 5 november want onze gerooide edelspar staat nog op de foto.


de nieuwe sattelietfoto van ons huis (aan de bushalte) en de buren


5 opmerkingen:

fruitberg zei

En nu start het grote spel "zoek de plaats voor de extra Magnolia" ;D

Menck zei

Dit is toch wazigheid troef, eerlijk gezegd. Ik zie bushalte noch auto. Meer zelfs: ik kan geeneens je woning aanduiden.

Ludo Rutten zei

@ Menck: qua bigbrother-gehalte zijn die googlebeelden inderdaad een lachertje. Sommige delen van België zijn evenwel veel scherper maar waar ik woon is helemaal niet gedetailleerd in beeld gebracht.

MN zei

Die bushalte zie ik wel maar kan je misschien even een rondje om de gerooide edelspar zetten. Gewoon uit nieuwsgierigheid ;-)

Bart zei

Persoonlijk vind ik dit toch ruim gedetailleerd genoeg hoor, zo voor Jan en Alleman op het internet. Tenslotte is het vaak niet zo moeilijk om iemands adres te achterhalen, en als je dan ook nog eens al wat groter dan een meter is kan zien op de luchtfoto gaat het me toch wat ver. Dan geef ik nog liever mijn vingerafdrukken aan Jambon.