21 juli 2015

veggie cannelloni

Omdat we subiet bezoek krijgen, kreeg ik de opdracht om voor wat eten te zorgen. Met hetgeen in huis voorradig was, koos ik voor 2 ovenschotels veggie-cannelloni. Dit volgens het principe "Après moi ....



....le déluge "


Voor de geïnteresseerden toch even de ingrediënten:
  1. Tomatensaus: 3 brikjes passata, 1 rode paprika, 5 wortelen en 3 uien. Op de bodem gieten + over de cannelloni zodat deze goed omgeven is met deze saus.
  2. Cannelloni (holle pastabuizen) met de spuitzak gevuld met een veggie-mengeling.
  3. Voor de vulling: 1 broccoli in béchamelsaus + 8 kleine ronde geitenkaasjes mixen. Daarna een pan gebakken Quorn-gehakt toevoegen.
  4. De overschot van de vulling (als er is) giet ik als afwerking over de schotels.
  5. Schotels 35' tot 40' op 180°C in de oven zetten. Je kan vooraf wat kaas raspen over de schotels als je wil.
Of het lekker is, zullen we straks weten. De gasten eten gratis en een gekregen paard kijkt men niet in de bek. 



3 opmerkingen:

SuperMasj zei

Smakelijk

Woelmuizenier zei

Als 't gesmaakt heeft kunnen ze als dank de afwas doen ;-)

blijentuin zei

Dat kan niet slecht zijn. Ik denk dat we dit hier ook eens gaan proberen. Bedankt voor het recept en smakelijk!