2 juli 2015

Erin

Geen beter moment dan de huidige 'recordbrekende' hittegolf om met volle teugen te genieten van de zwemvijver. Het allereerste contact met het water was dan wel even schrikken maar na enkele seconden acclimatiseren deed het echt deugd. Als we er nu geen gebruik van maken kan ik de kuil evengoed dichtgooien. Vanuit het water is het ook plezant en leerrijk om naar de juffers en veldwespen te kijken. Ook de schaatsenrijders zijn van dichtbij goed te bewonderen. Nog heuglijk nieuws: eindelijk, na jaren alsmaar minder vissen te hebben, zwemmen er thans 4 jonge goudwindes  in de vijver. De grote exemplaren laten ze gerust, blijkbaar herkennen ze de eigen soort.

5 opmerkingen:

  1. Over de laatste zin moest ik eventjes nadenken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben een klein beetje jaloers en ik snap niet dat je zo serieus kijkt als je je op zo'n hete dag gewoon in een vijver kunt springen ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is de foto in zwartwit omdat je nog niet veel kleur hebt? ;)
    Op deze dagen (en anders ook hoor) ben ik stikjaloers om mensen met plonsbaar water in de tuin. Geweldige zwemvijver!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een heel bruine huid, maar ik wissel graag wat af kleur/ZW

      Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.