9 mei 2015

schutkring

De 170 ecotuinen die deelnemen aan het opentuinenweekend van VELT staan intussen een tijdje online. Er staat ook een Google Maps kaart bij waarop je meteen ziet waar al deze tuinen zich bevinden en hoe je er geraakt. Zo zie je bvb. dat Nederland heel sterk vertegenwoordigd is. Maar er valt me nog iets anders op.

foto van onze tuin op de VELT-pagina

Inzoomend op de kaart, meer bepaald op De Kempen, lijkt het wel alsof er een schutkring rond onze tuin ingesteld werd. Of dat invloed gaat hebben op het bezoekersaantal moet nog blijken. Die lege vlek voelt bizar aan omdat Kempenaars van nature gastvrije mensen zijn. Of is er op 6 en 7 juni iets anders te doen? Iets dat ze mij verzwegen hebben?
7 opmerkingen:

Sabrina zei

Wel jammer dat hier in de buurt zo weinig te beleven valt. Nu ja, dan gaat jouw tuin wel met alle aandacht lopen natuurlijk! Ik denk dat wij wel een bezoekje brengen.

Ludo Rutten zei

Heel erg welkom, meld wel even dat je "Sabrina" bent want ik (her)ken niet alle gezichten van blogosfeer.

Marthy zei

Jammer dat ik niet in de buurt ben Ludo, ik had jouw tuin graag eens een bezoekje gebracht. De foto is heel uitnodigend, je krijgt vast veel bezoekers.

SuperMasj zei

En dan vergeet je nog dat we ook alle wegen gaan barricaderen rondom jouw woning. ;-)
Als alles meezit ben ik zeker van de partij.

Zem zei

Schitterende foto van je tuin! Was Tessenderlo maar wat dichterbij. Dan zou ik de schutkring (moest ik opzoeken) trotseren ;-)

Woelmuizenier zei

Je hebt dus veel plaats voor een geweldige uitstraling.
Spijtig dat ik héél ver vuiten de schutkring woon.

natuurlijk-rijk zei

Wij vallen net buiten het kaartje ;-) maar ik dacht zo dit jaar kunnen we niet meedoen want dan kan je bij ons niet komen kijken, misschien volgend jaar #tuinstress ;-) de lokale velt afdeling komt eind augustus weer wel eens een kijkje nemen bij ons.