11 mei 2015

op zijn haags


Weinig mensen durven dat maar eigenlijk is het niks in zijn eigen. Je eigen haar knippen is niet moeilijker dan een haag scheren. Vandaag was het weer kortwiekdag en dan vlieg ik er met de papierschaar in, af en toe een controlerende blik werpende in een spiegeltje dat voor me op de tafel staat. Zo'n halve emmer eraf. Probeer maar DIY-meisjes en kerels, je kunt het! De kans dat je een vogelnest met eieren tegenkomt, is eerder klein. En ... je hebt er geen pallet of afgedankte zandbak voor nodig. 


3 opmerkingen:

  1. Wat heb je nodig: een vaste hand, een scherpe schaar, een bloedstelpend middel en een voorraadje wondpleister. Bijna even zo gemakkelijk als een schaap scheren. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ludo kwam van een kale reis thuis :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha ha! mijn zoon doet het ook zelf, hij gebruikt wel een tondeuse :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.