10 april 2015

bel me niet meer


Omdat het de voorbije maanden de spuigaten begon uit te lopen met al dat bellen voor dit en voor dat, heb ik me zonet on line ingeschreven op de bel-me-niet-meer-lijst. Dat was in enkele seconden allemaal ingevuld en na een bevestigings-e-mail van mijnentwege kreeg ik meteen een antwoord terug: 'bedankt voor je inschrijving op de Bel-me-niet-meer-lijst'. Eenvoudig en hopelijk even doeltreffend.

De bel-me-niet-meer-lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via telefoon. De wet verplicht bedrijven of organisaties, die via telefoon commerciële aanbiedingen doen, deze lijst te gebruiken. Zij halen je telefoonnummer en naam uit hun belbestanden en zullen je zo niet meer bellen voor hun producten of diensten of voor speciale promoties.


5 opmerkingen:

Marthy zei

In Nederland werkt het, in Frankrijk totaal niet. Internet- en telefoonabonnementen, panelen voor zonenergie, van alles probeert men mij aan te smeren op ons vaste nummer in Frankrijk. Meestal doe ik of ik geen Frans spreek, dan haken ze snel af.

Ludo Rutten zei

Ben toch eens benieuwd of het hier enig effect heeft.

Anoniem zei

Heb me ook direct uitgeschreven, hopelijk helpt het.

stadstuinieren zei

Komt als geroepen, had het er vandaag nog over met een vriendin.

fruitberg zei

Laat me weten of het werkt.