26 december 2014

uitbreiding wagenpark


De pakjesperiode wordt hier nogal eens aangewend om ons wagenpark uit te breiden. Een nieuwe auto koop je evenwel niet elk jaar. Nadat we 2013 daarom aan ons lieten voorbijgaan, was de tijd dit jaar weer rijp om onze oldtimer-stal aan te vullen. Mijn oog viel, net als bij de laatste aankoop, op een Citroën. De verkoper, de wereldwinkel van Laakdal, had maar één kleur op voorraad maar het lavendelpaars stond me meteen aan. Er heeft altijd een hippie in mij gezeten. Je zou niet zeggen dat deze auto ooit een deo-spuitbus is geweest maar de motorkap en het dak laten er geen twijfel over. 

4 opmerkingen:

Woelmuizenier zei

De ironie: onze afval komt gerecycleerd terug.
Zin voor detail hebben die jongens wel: het 'ontvlambaar' etiket op de benzinetank.

moois van me zei

't is ne schone ! De echte ook trouwens. Tot een paar jaar geleden reed mijn broer in zo éne rond, op gas weliswaar . Ze zijn niet alleen mooi maar zitten ook heel erg goed . Ik denk dat ik dat zowat de laatste mooie auto vind die ooit gemaakt is zelfs ...

Ludo RUTTEN zei

Ik had het ook opgemerkt, ik vroeg me af of dit zo bewust gedaan was of niet. Ik weet evenwel niet waar de benzinedop bij de echte Citroën (DS?) gepositioneerd is. Wel pittig detail!

SuperMasj zei

Mooi speelgoed (prachtige auto IRL trouwens).