30 december 2014

Klimaatzaak ondertekend

Zonet heb ik mijn brief aan de advocaten van de Klimaatzaak ondertekend waarbij ik hen volmacht geef om mijn belangen waar te nemen in de "Klimaatprocedure". Hiermee zal ik als mede-eiser, naast Klimaatzaak vzw, optreden tegen de Belgische overheden om mezelf  te 'beschermen tegen de aantasting van mijn rechten ten gevolge van de opwarming van het klimaat'.

De bijhorende website meldt momenteel dat er maar liefst 12.732 mensen mede-eiser willen worden, WOW! Je kan nog steeds meedoen!

10 opmerkingen:

moois van me zei

ik ben 1 van die 12732 mensen ;) En bij deze ineens een herrinnering aan mezelf om er ook eens een blogpostje over te schrijven

Ludo RUTTEN zei

't is eens wat anders dan al die virtuele vind-ik-leuks, eindelijk eens échte actie! :)

Wim zei

Ik heb van de eerste week al getekend, omdat we hier aan de lijve ondervinden dat er politiek niks gebeurt in de goede richting. Schauvliege talmt met alle mogelijkheden om ons bezwaarschrift tegen de (overbodige) verbrandingsoven die politiek Limburg ons door de strot wil rammen. Ze zit ondertussen al een dik half jaar na de maximale behandelingstermijn van het dossier.
Van politiek Beringen krijgen we een veel te dik betaalde "milieu-inschatting" waar zowaar, hoera-hoera, blijkt dat deze oven geen enkel invloed heeft op onze leefomgeving. (dit zonder ook maar één enkele meting te doen).
Tijd dat "onze?" politici eens ernstig op de vingers worden getikt.

Ludo RUTTEN zei

goed dat je meedoet Wim, ik volg jullie zaak redelijk goed op.

Menck zei

Aangezien zowel mijn madam als ik nooit het openbaar vervoer gebruiken, beiden nog steeds - geheel noodgedwongen - met een vervuilende dieselwagen rondtuffen, de papieren media in huis halen, water uit plastic flessen drinken, geen LED-lampen in huis hebben, etc... heb ik het recht niet om de klimaatzaak te ondertekenen. Begint verandering immers niet bij jezelf?

Ludo RUTTEN zei

Inzicht is het begin van de verandering.

hoow zei

vind-ik-leuk :p

En ja, ook getekend.

Ludo RUTTEN zei

prachtig Hoow!

Robert zei

Heb getekend.

Ludo RUTTEN zei

knap, en de beste wensen vanuit Tessenderlo