6 december 2014

de allereerste


De hoek waarmee mijn allereerste vogelfoto's door het dubbelglazig keukenvenster geschoten werden, is nog voor verbetering vatbaar. Met een andere opstelling kan de scherpte immers nog stukken beter en wat meer zonlicht zou voor de korrel ook van pas komen. Maar omdat er meteen een boomklever op het toneel verscheen, kan de fotokwaliteit me even gestolen worden. Als begin van een hopelijk mooie winterreeks is deze prent voor mij goed genoeg. Het waren evenwel onze huismussen en niet deze guitige boomklever, die als eerste in de smiezen hadden dat de voedersilo terug gevuld was.




4 opmerkingen:

  1. Hier is het al één en al bedrijvigheid rond de silo's en de vetbollen. Eén dezer nog eens wat foto's proberen te maken. Boomklever s toch één van onze mooiste inheemse vogelsoorten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb afgelopen week vele foto's gemaakt van de vogels in mijn tuin. Allemaal door het raam, want zodra ik de tuindeur open doe, zijn ze allemaal weg. Maar ik krijg geen enkele foto scherp. Sterker nog, de foto's zijn zo wazig dat niet eens te zien is welke vogels het zijn. Maar ja, ik heb ook alleen maar een simpel eenvoudig goedkoop traveler DC-145 fotocameraatje. Meer laat het budget niet toe. Die foto die jij hier gemaakt hebt, daar kan ik alleen maar van dromen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elk vogeltje is toch een natuurwonder op zich hé. Knappe foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.