6 december 2014

de allereerste


De hoek waarmee mijn allereerste vogelfoto's door het dubbelglazig keukenvenster geschoten werden, is nog voor verbetering vatbaar. Met een andere opstelling kan de scherpte immers nog stukken beter en wat meer zonlicht zou voor de korrel ook van pas komen. Maar omdat er meteen een boomklever op het toneel verscheen, kan de fotokwaliteit me even gestolen worden. Als begin van een hopelijk mooie winterreeks is deze prent voor mij goed genoeg. Het waren evenwel onze huismussen en niet deze guitige boomklever, die als eerste in de smiezen hadden dat de voedersilo terug gevuld was.
4 opmerkingen:

fruitberg zei

Hier is het al één en al bedrijvigheid rond de silo's en de vetbollen. Eén dezer nog eens wat foto's proberen te maken. Boomklever s toch één van onze mooiste inheemse vogelsoorten

Artemis zei

Ik heb afgelopen week vele foto's gemaakt van de vogels in mijn tuin. Allemaal door het raam, want zodra ik de tuindeur open doe, zijn ze allemaal weg. Maar ik krijg geen enkele foto scherp. Sterker nog, de foto's zijn zo wazig dat niet eens te zien is welke vogels het zijn. Maar ja, ik heb ook alleen maar een simpel eenvoudig goedkoop traveler DC-145 fotocameraatje. Meer laat het budget niet toe. Die foto die jij hier gemaakt hebt, daar kan ik alleen maar van dromen.

Miss Creatuurtje zei

Elk vogeltje is toch een natuurwonder op zich hé. Knappe foto's!

Ludo RUTTEN zei

Dat is zo, daarom dat ik ze graag vertroetel.